Bij deze Garantiemakelaar ben je aan het juiste adres!

Jouw makelaar in de regio Hoogezand, dat is de Wit Garantiemakelaars. Niet zomaar een makelaar.

Sinds 1978 verkopen wij met veel plezier woningen in en om Hoogezand-Sappemeer. Deze ervaring zetten wij met ons kleine team graag voor je in, bij de verkoop of aankoop van je woning. Wil jij ook gebruik maken van onze deskundige, persoonlijke en zorgvuldige aanpak? Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

 

Onze prestaties

Bij de Wit Garantiemakelaars in Hoogezand ben je aan het juiste adres.

    
65 verkochte woningen in 2018
95 dagen gemiddelde looptijd regionale gemiddelde: 196 dagen
-2% onderhandelingsmarge regionale gemiddelde: -4%

Ons team

Bij de Wit Garantiemakelaars helpen wij u graag.

Zoekprofielen

Een goed begin is het halve werk. Je wilt niet zo maar een huis, maar een droomhuis. Probeer eerst eens voor jezelf helder te hebben wat je daaronder verstaat. Hoe ziet dat huis er uit? Hoeveel kamers heeft het? Een grote of kleine tuin? Een garage? Knus en sfeervol of juist modern en licht? Zijn scholen, winkels en openbaar vervoer belangrijk? Maak een zoekprofiel aan en wij houden je op de hoogte van relevant aanbod.

Zoekprofiel aanmaken

Weten wat je woning waard is?

Ben je voornemens jouw woning te verkopen en benieuwd naar de huidige marktwaarde van je woning, neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Besluit je jouw huis in de verkoop te zetten? Dan heb je inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een Garantiemakelaar en de vele voordelen van een full service makelaar.

Maak een afspraak

Uw huis sneller verkopen?

Uw huis verkopen is vaak een emotionele aangelegenheid. In dit huis bent u samen een gezin gestart bijvoorbeeld. Hierdoor kan uw objectieve kijk op uw huis verkopen in Hoogezand lastiger zijn.

Meer informatie

Terug
Recent bekeken