Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
10

Prima makelaar met kennis van de woningmarkt in de regio, goed bereikbaar en goede service. Heel toegankelijk en laagdrempelig.

Jan Brummer
8

Correct,legt duidelijk uit. komt trefzeker over.

Mevr. J Haaijer
9

Het contact met de makelaar was prima als we iets wilden weten kregen we een passend antwoord Wat betr de volgende vraag wij zeggen dat het ons goed is bevallen maar ieder moet zelf maar beslissen welke makelaar hij wil nemen [wat de een niet lust eet een ander zich zat in]

Anoniem
7

Prima contact en begeleiding bij verkoopproces. Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Prettig als de makelaar je daar in kan adviseren. Makelaar de Wit heeft een nuchtere benadering en paste mij goed.

Anoniem
9

Contact met de makelaar was prima. Zeker ook vanwege de goede adviezen. Bij een volgende keer zou ik zeker weer kiezen voor De Wit Garantiemakelaars.

Korecker-de Boer
10

Geeft ons een heel goed gevoel ,en luisterd naar ons wat voor ons belangrijk is .hebben er vertrouwen in.

A. Wierenga
10

Wij zijn zeer tevreden, een fijne kennismaking gesprek met duidelijke richtlijnen, komt afspraken na en geeft een perfecte en duidelijke feedback iets waar je mee kan. Vragen worden netjes en duidelijk met eventuele toelichting beantwoord. Duidelijke afspraken en toelichting met de verkoop van het object (woning). Alles met elkaar geeft dit een fijn en geruststellend gevoel. Een makelaar met ambitie en klantgericht waardoor de verkoop in goede handen is, zonder enige twijfels. A.Wierenga.

Knip
10

Begeleiding is prima, goed advies en contacten!

Janette Bisschop
7

Ondersteuning bij verkoop tot zover prima.

Anoniem
8

het contact verliep heel soepel, altijd goed bereikbaar per telefoon of de mail. duidelijke adviezen gekregen over de aankleding van de woning, voor het maken van de fotorapportage en tijdstip voor het verkopen van de woning.

Mevr. Belinda Dokter-Kokelkoren
10

Antoinette en haar team staan altijd voor je klaar, altijd even behulpzaam en bereikbaar. Als je de verkoop in hun handen legt kun je erop vertrouwen dat alles goed geregeld wordt ;-)

Anoniem
10

Pakken alles zeer professioneel aan! Heel duidelijk! Bij het eerste gesprek werd een presentatie getoond, die zeer duidelijk is en veel vragen beantwoordt

Gaast-Geertsema
10

Een makelaar die toegangkelijk en laagdrempelig is met kennis van de woningmarkt in de omgeving. En plezierig in omgang.

Ellen Appelbrij
10

Positieve ervaringen , denken mee. Voelt goed.

Dhr. Van Dijk
9

De Wit kwam bij de intake al goed voorbereid op bezoek, er was al nagedacht over vraagprijs en strategie. Na elke bezichtiging een terugkoppeling met een briefje of telefoontje, altijd duidelijke en vlotte communicatie. Zeer tevreden.

Anoniem
10

Zeer professioneel, duidelijke inzichten en perfecte begeleiding. Geen gebakken lucht en een uitstekende directe benadering, een makelaar die zegt waar het op staat. Top!

Anoniem
10

Deskundige makelaar die ervoor zorgt dat je het gevoel hebt dat ze hun eigen huis proberen te verkopen.

Anoniem
8

Door de deskundigheid, regelmatig en goed overleg, is ons huis voor een marktconforme prijs verkocht.

Berber Santing
8

kwam professioneel over, gemakkelijk om mee in contact te komen en duidelijk.

Belinda Dokter-Kokelkoren
9

De uitleg met behulp van tablet was wat statisch. Ik zou ze uitprinten en meegeven aan de verkopende partij. In mijn geval had ik dit al gelezen voordat ik contact opgenomen heb.

Dhr. Merkus
9

Het ging ontzettend goed en was direct vertrouwd. We zijn dan ook zeer content met deze makelaar. Hij hield ons met alles goed op de hoogte.

Marc Slagter
9

Bij het eerste contact heb je direct het gevoel dat de makelaar verstand van zaken heeft en het huis verkoopt alsof het een eigen woning betreft

Dhr. Ter Veer
8

Zeer goede makelaar, tijdens de intake kwam de makelaar professioneel voorbereid over. Het contact over de kijkers en andere zaken verliep zeer prettig.

Merkus
7

Goed bedrijf wat oog heeft voor klant en verkoper

Anoniem
8

Prima makelaar! Goede terugkoppeling. Prijs - kwaliteit verhouding prima. Kllantvriendelijkheid goed!

Mevr. Franssen
8

Het contact verliep prettig. Kregen snel antwoord op onze vragen. De makelaar ondernam gelijk actie als het nodig was.

Topper
8

Hopende op een snelle reactie

Bakker-Schilderman
8

Tot op dit moment een zeer goed en effectief contact.

Jasper van Dijk
8

De Wit makelaars geeft me het gevoel dat ze graag mijn huis willen en kunnen verkopen, komt kundig over, ziet het als uitdaging om te komen tot maximaal resultaat.

Anoniem
9

Het contact met makelaardij de Wit liep goed. Van onze kant zeer goed aan te bevelen! Wij zijn dik tevreden!

Dhr. Lawton
10

Antionette van De Wit Garantiemakelaars is heel flexibel, professsioneeel en deskundig. Onze huis was binnen 9 dagen verkocht voor een redelijke prijs! Ik raad deze makelaar zeker aan.

Anoniem
8

Ons contact met makelaardij de Wit was goed. Ze waren goed bereikbaar ook buiten kantoortijden. Verder hebben we altijd goed met hun kunnen overleggen en na een bezichtiging was er naast een kaartje met de indruk van de makelaar ook vaak even telefonisch contact. Kortom een makelaar met kennis van zaken.

Dhr. Baas
10

Na contact met meerdere makelaars heb ik gekozen voor de Wit. De Wit luisterde goed naar mijn onderbouwing voor de hoogte van de verkoopprijs en uiteindelijk is de woning voor mijn richtprijs verkocht. De Wit Garantiemakelaars biedt waar voor geld! Ik ben tevreden met de gang van zaken en de service en zou zo weer diensten afnemen van de Wit.

Anoniem
8

Het contact met de makelaar was vanaf het eerste moment prettig. Wij hebben zowel mevrouw de Wit als de heer Evenhuis als deskundige makelaar leren kennen waarbij deskundigheid en eerlijkheid voorop staat. De gehele verkoop is prettig verlopen.

Dhr. S.B. de Vries
9

Wederom naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van de Wit Garantiemakelaars voor de verkoop van onze woning. De verkoop verliep erg voorspoedig en de woning was binnen een week verkocht voor de vraagprijs. Tevens hebben we gebruik gemaakt van de Wit als aankoopmakelaar voor de aankoop van ons droomhuis. Ook de aankoop verliep voorspoedig rekening houdend met onze mogelijkheden en voorwaarden. Wij hebben echt gemerkt dan het belang van de klant bij de Wit Garantiemakelaars voorop staat.

Dhr. Boiten
10

Wij willen graag gebruik maken van de feedback. Wij kunnen alleen maar lovend zijn over de begeleiding en service van Garantie makelaar de Wit te Hoogezand.

Sietsko Bos
8

fijn gesprek gehad

Janny Westerdiep
8

Tot dusver zeer tevreden hoe alles wordt geregeld.

Dhr. Hulshof
9

De Wit is een professionele makelaar die jou begrijpt en klaarstaat wanneer dan ook. Bedankt voor het goed verlopen van verkoop van mijn woning!!

Dhr. Nieswaag
8

Het contact verliep snel en was allemaal zeer correct alleen vonden wij de vraagprijs in het begin aan de hoge kant en dat is met de verkoop prijs ook wel gebleken. Verder alles goed geregeld.

Anoniem
8

Goede samenwerking die altijd prettig is verlopen. Er werd actief meegedacht en de service was prima.

Mevr. de wind
9

Het contact met de makelaar verliep perfect. Hadden we ze nodig dan waren ze er en stonden ze ons met raad en daad te woord. Waren ze niet telefonisch te bereiken dan werden we binnen enkele uren terug gebeld. Ze zijn zeer netjes en accuraat te werk gegaan

Mevr. Henriette Boelens
10

Het contact met de makelaar verliep buitengewoon goed. We hebben voor de eerste keer een huis verkocht en zijn heel goed begeleid. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij andere kopers of verkopers.

Jantje Klinkhamer - Wildeboer
7

Ik vind dat we een goede start hebben gemaakt .Ze zijn vriendelijk en behulpzaam .Maar nu nog verkopen !!!

Anoniem
8

Alles ging prima.

Willem Faber
8

zonder poespas goed werk geleverd

Franssen
8

Tot nu toe prettig verlopen.

Paulien Sikkema - Kuipers
8

Duidelijke afspraken en makkelijk om in contact te komen. Vriendelijke dienstverlening en mooie presentatie

Dhr. Vink
9

Het contact met de makelaar is goed en prettig verlopen; men was gedurende het gehele proces behulpzaam, toonde initiatief en was creatief; verder gewoon aardig.

van der Toorn
9

Al jaren tevreden klant

Terug
Recent bekeken