Nieuws

De pro’s en cons van een echte kerstboom

Nu de Goedheiligman bijna weer vertrekt richting het Zuiden is het langzamerhand tijd om na te gaan denken over het pronkstuk van het najaar in je huis: de kerstboom! Alleen, ga je dit jaar voor een echte of toch voor het gemak van een nepperd? Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje.

Verbouwen: de andere optie

Weinig aanbod, hoge huizenprijzen: het is niet altijd eenvoudig om een ander stulpje te vinden dat aan al je wensen voldoet. Kijk daarom eens kritisch naar je eigen huis. Met een verbouwing is vaak veel moois te maken van je vertrouwde plekje.

4x woontrends voor de feestdagen

De kou trekt aan, de feestdagen komen eraan. Dat betekent dat we onze woningen weer mogen versieren. Maar wat zijn nu de musts die niet mogen ontbreken in jouw huis tijdens de feestdagen? Wij hebben de vijf trends verzameld die jouw woning een feestelijke touch gaan geven dit jaar. Combineren mag, maar ga liever voor één van deze trends:

Dhr. Boiten
10

Wij willen graag gebruik maken van de feedback. Wij kunnen alleen maar lovend zijn over de begeleiding en service van Garantie makelaar de Wit te Hoogezand.

Mw J.T. de Jong
9

Een pettige benadering en open contact. Een directe en doelmatige afhandeling van zaken. Een fijne makelaar om mee samen te werken.

fam sietsema
7

iemand die haar 'vrouwtje' staat

Lees meer
Terug
Recent bekeken